12 juni 2017
19:00

T-nabben/M-ås Komb (9-m)

Referat: Trekantens IF (9-m) - T-nabben/M-ås Komb (9-m)

För andra matchen i rad så spelar vi inte den fotbollen vi vill och vet att vi kan. Första 20 spelar vi exemålariskt. Vi rullar boll, tar nya positioner, vill ha bollen, hjälper varandra, snackar och skapar ett gäng farliga målchanser. Tyvärr så är det hemmalaget Trekanten som i sitt första läge gör 1-0 i 20e minuten genom ett långskott som går över Anna-Lena. Då känns det som att luften går ur oss. Vi slutar spela och det känns som att vi vill vara överallt förutom på fotbollsplanen. Det fina lagspelet vi hade i början försvann. I paus pratade vi om viljan och att vi alla kan och måste vilja för att det ska gå vägen. I andra är det ett annat lag som går in på planen. Spelet höjs inte riktigt till den nivån vi vet att vi kan men det blir en ordentlig höjning från första. Ca 20 min in i andra får vi en hörna. Hörnan slås av Malla och på något sätt går bollen in i mål mellan målvakten och stolpen. 1-1 blir slutresultatet vilket käns väldigt skönt med tanke på spelet.